Een verstopping van de afvoer kan het huishouden flink ontregelen. Keuken en badkamer kunnen vaak niet meer gebruikt worden zonder een overstroming of lek te riskeren. Wanneer verschillende afvoeren tegelijk verstopt zijn is het slim professionele hulp in te schakelen. Verstoppingen lijken vaak op elkaar: zowel de gootsteen, afwasmachine als wastafel beschikken over een sifon.

Omdat deze vuil en etensresten verzamelt is het verstandig deze af en toe los te halen en het aanwezige vuil te verwijderen. Het verschil met verstoppingen van douche en bad is dat deze niet over een sifon beschikken, maar dat het rooster losgeschroefd moet worden om vast te stellen waar de verstopping zit.

Heeft u een probleem met uw riolering? Dan bent u niet uniek. Jaarlijks komen er vele duizenden verstoppingen, lekkages en breuken van binnen- en buitenrioleringen voor in woningen en bedrijfspanden. Dat is normaal, echter voor veel mensen onverwacht en natuurlijk vervelend. Een riool is een buitengewoon belangrijk onderdeel van een woning en grotendeels verborgen voor het menselijk oog. Bewoners staan dan ook zelden stil bij het onderhoud van de riolering, totdat….. er een verstopping optreedt.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com