Rioolservice-Amersfoort verhelpt uw verstopping al vanaf 99 euro incl btw en 1 maand volledige garantie. Last van een verstopte afvoer bel ons dan snel voor een afspraak die u het beste uitkomt.

Verstopt afvoer

Een verstopte afvoer overkomt iedereen wel eens en komt altijd op het moment dat het net niet uit komt. Onze monteurs zijn zeer snel verplaatsen en zullen uw verstopping snel verhelpen

Wij verhelpen al uw verstoppingen in de afvoer of het nu gaat om een wastafel of een wasmachine afvoer onze monteurs lossen het probleem vakkundig en professioneel voor u op dit al vanaf 99 euro incl 1 maand garantie. bel ons snel voor een afspraak 06333082987 of stuur ons een email info@rioolservice-amersfoort.nl

Lees meer


Verstopping in het riool

Een verstopping in het riool is erg vervelend met een verstopping in het riool bedoelen wij de rioolbuis die vanaf in het huis naar het hoofdriool van de gemeente gaat.

Een verstopping in het riool kan meerdere oorzaken hebben zoals vochtige doekjes, maandverband tampons, vet, zeepaanslag, boomwortels of zelfs een verzakking in de grondleiding. Met onze professionele ontstopping machine en speciale reiniging koppen voor op de veer reinigen wij uw gehele riool weer schoon. Wij beschikken ook over hogedruk.

Lees meer

Camera inspectie

De riool camera kan in gezet worden als er problemen zijn in uw riool of als u een check wilt van het riool stelsel .

Aan de hand van onze camera beelden kunnen wij de hele binnenzijde van de buis bekijken. Als er bijvoorbeeld een breuk of boomwortels in zitten kunnen wij dit goed in beeld brengen. Mocht het zo zijn dat er een breuk is of boomwortels adviseren wij altijd de leiding te vervangen als u dit niet doet kunt u in de toekomst voor vervelende verassingen komen te staan waaronder een overstroming van u riool.

Lees meer

Riool stank

Riool stank niets is zo vervelend als dat u thuis komt en er een hele vervelende riool geur in uw huis hangt.

Riool stank kan meerdere oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld een zware verzakking in de afvoer of een breuk die niet meteen zichtbaar is. met onze rook generator en riool camera kunnen bij dit soort problemen voor u in kaart brengen en het voor u oplossen zonder hak en breek werk. Met onze professionele apparatuur is dit vaak een klein probleem wat snel op gelost kan worden.

Lees meer

Riool Reparatie

Onder riool reparaties kunnen meerdere reparaties vallen zoals een keuken leiding die om gelegd moet worden of een reparatie aan het riool.

Wij doen alle voorkomende riool reparaties of het nou gaat om een regenwaterafvoer wat afgebroken is in de vloer of een wastafel leiding die blijft lekken. Ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw gehele riool in en om het huis, Al onze reparaties zit standaard 6 maanden garantie als wij de spullen leveren tenminste.

Lees meer

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com